Servei Integral d’Enderrocs Mecànic

Els enderrocs per mitjans exclusivament mecànics en comparació amb el manual tenen l’avantatge de ser més ràpids i econòmics, garantint sempre la màxima seguretat.

Aquests tipus d’enderrocs són els més indicats sempre que es tracti d’edificis o construccions aïllades que permetin l’accés a la maquinària que realitza l’enderroc i la retirada de runes.

Disposem de maquinària lleugera i pesada, des dels 1.000 Kgs. fins a 80 Tns. i podem oferir el nostre servei tant a empreses com a entitats i organismes públics o particulars.

A Enderrocs Vilà Vila oferim un servei integral d’enderrocs en el que l’usuari no s’ha de preocupar per cap gestió administrativa necessària per tal de complir amb totes les normatives vigents.

Confeccionem el seu pressupost sense cap cost ni compromís per la seva part, adaptant-nos a les seves necessitats. Segons les seves preferències podem fer un pressupost tancat o sobre amidaments.

  El Servei Integral de l’Enderroc contempla:

  CONTACTE I ESTUDI PREVI (DESPLEGABLE)
  TRÀMITS ADIMISTRATIUS (DESPLEGABLE)
  TREBALLS PREVIS D’INICI D’ENDERROC (DESPLEGABLE)
  PROCÉS DE L’ENDERROC MECÀNIC (DESPLEGABLE)
  TREBALLS POSTERIORS A L’ENDERROC (DESPLEGABLE)

  Amb una experiència de 40 anys, sempre hem demostrat totals garanties de seguretat avalada per la confiança dels nostres clients i dels resultats obtinguts.

  Be Sociable, Share!